Att växa upp och inse att man nästan har allt man alltid drömt om är fantastiskt. Jag bor i ett litet hus ute på landet tillsammans med mina fina katter. Förutom den fridfullhet jag så väl känner här ute på landet, kan jag också andas in den friska luften djupt genom vartenda andetag jag tar. Jag känner hur lyckligt lottad jag är som får uppleva denna stillsamhet. Dessutom är huset omgett av fin natur och öppna landskap.

Mina katter

Lite om mig

Mina fina katter är av rasen Helig Birma och är en väldigt populär ras i Sverige, vilket jag förstås kan förstå. Trots att det endast är jag och mina katter, så känner jag mig aldrig ensam. Den Heliga Birman är nämligen väldigt känd för att vara sällskaplig och det är verkligen något jag kan hålla med om. Jag som alltid varit intresserad av katter och deras olika egenskaper, blev förälskad efter att ha inskaffat min första birmakatt. Förutom att de inte fäller en massa hår, trots deras semilånga och lena päls, är de väldigt nyfikna. När jag varit och handlat i affären, kommer mina katter direkt fram för att ta reda på vad för spännande jag har i mina påsar. De älskar också att leka apport. En av mina katter, har speciellt blivit förälskad i en leksaksmus med kattmynta i. Hon tar leksaksmusen och kommer fram till mig och släpper den framför mina fötter. Hon ger sedan ifrån sig ett tyst, litet jamande, för att berätta att hon skulle vilja leka. Jag tar sedan leksaksmusen och slänger iväg den till henne, hon springer glatt efter och hämtar den för att sedan komma tillbaka och be mig kasta den till henne igen. Detta är en av hennes favoritlekar och de andra katterna tycker också detta är en väldigt rolig och underhållande lek.

Övriga intressen

Förutom mitt intresse för katter och rasen Helig Birma, gillar jag att läsa böcker och lösa kluriga korsord när jag är fri och har tid över. Ibland gillar jag att testa min lycka på nätcasinon, förutom att det är väldigt underhållande, lyckas jag ibland vinna så jag kan skämma bort mig själv och katterna lite. Min dröm är såklart att lyckas vinna jackpotten någon dag, så jag kan åka på en härlig safari-resa i Sydafrika och se ”The Big 5”. Jag föredrar att spela olika kort-spel så som poker och Blackjack, det är väldigt spännande och jag gillar att man ofta kan spela live.